pantarai adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain maalesef iyi değil fakat markalaşmaya açık. Ev arkadaşı içeren hepsini kapmışlar tabii ki.
Yanlış anlaşılma olmasın bunlar ilan değil. Bizzat kendileri Kartın arkasında verdikleri cevaplar görünebiliyor. İlk başta kira ve fatura muhabbetlerini koymuştum fakat sonra kaldırdım. Ev değil ev arkadaşı buluyoruz mottosu oradan geliyor. Daha çok yeni üniversiteye başlayan 2 gencin buluşup beraber eve çıkacağını düşünerek yapmıştım. Eşleştirmede çok kritik bir rol oynamadığını düşündüğümden böyle bıraktım. Fakat yine de tekrar değerlendirilmesi gerek.
Düşündüğümden daha fazla kişi fark etmez işaretledi. O cevap çok kritik çünkü mesaj almak istediğin kişileri belirtiyor. Örneğin sadece erkek seçmiş birisi kadın kullanıcılarda görünmüyor. Dolayısıyla fark etmez seçeneği olmalı.

Yorum için çok teşekkürler. Değerlendireceğim.
zaten erkek isteyen kullanıcının karşısına erkek arkadaş çıkmasını önerdiğim için söyledim. yani ben bir erkeksem erkek ev arkadaşı çıkmak isteyenler çıkmalı. kadınlar ve erkekler olmalı. farketmez seçeneği kaldırılmalı, tabi bu benim kendi görüşüm

bu arada ev arkadaşı ilanı olduğunu biliyorum, yani ev ilanı olmadığını biliyorum. ancak ben örneğin eve çıkacağım kişinin kritelerini görmem benim için daha kolay olurdu. örneğin benim bütçem 1000 tl, buna göre ev arkadaşı seçebilmem gerek.