chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav sen hiç tanık oldun mu böyle olay olduğuna,?
Şimdi burada kanun nizam diyorsunuz bu adamın okuma yazması yok mu?
Adam evinde ailesi ile yaşıyor. Şimdi ev sahibi zırt pırt gelse rahatsız etse kanun var nizam var mı diyecek?
Yani eğer ki birseye mecbursan kendini su üzerine çıkaramazsın.
Ben gittim kiracı ile sıkıntı yaşadım, ne ihtar tanındı ne birsey.adam beni evimi yakmakla tehdit etti, adama birsey olmadı?
Polis karakoluna gidiyorsun avukat bul diyor.
Yani bunların hepsi para. Ev sahibi 10. Ay değil de kkra sözleşmesine yakın 6 ay ihtar çekti,
Ne olacak? 10 sene evde mi oturacaksın?
Adamın hiç çevresi yok mu?
Adamla güllük gülistanlık mı yaşayacaksın?
Vay efendim kanun var ben yüzde 25 üzerine zam yapmam bakarım keyfime? Bu şekilde düşünen insan bekar olmalı ve serseri olmalı.
Tanık oldun mu ne demek dostum anlamadım. Ben de bir kiracıyım ve haklarımı aynen bu şekilde kullanıyorum, kullanacağım da. Üstte bir arkadaş ne güzel yazmış. Sen devlete ev sahibinin %83lük zam yaptığını şikayet etmezsen devlet nereden bilecek ?

Hiçbir şeye mecbur değiliz ama ev sahipleri de kiracılar da kanunlara uymaya mecbur. Uymayanlar için yol mahkemedir aba altından sopa göstermeye kalkmayın yemiyoruz da korkmuyoruz da.

Adamın çevresi yok muymuş falan burası dağ başı değil yazdıklarınızı tekrar kontrol edin bence. Boş tehditlerinizi kendinize saklayın.

Ekleme : Hiç tanımadığı birini sadece kendi gibi ev sahibi diye korumaya kalkıyor bir de burda ev sahibinin yerine kiracıyı tehditlerle korkutmaya çalışıyor. Olaya bak Sadece şu kabadayıdan bozma gelen mesajlar yüzünden bile başlık sahibi dostumuzun hakkını araması ve söke söke alması şart. Meydanı boş bulduklarında böyle çevrem var pislik yaparım havasına girerler.