- Sağ üstteki büyüteçin hemen yanına arama bölümü boyutlarında bir buton ekleyince, arama yapmak için büyüteç yerine yazı girme alanı gibi düşünüp o butona tıklanabilir ki ben de öyle yaptım.
- Sayfa içerisinde çok fazla hareket var, hem başlıklarda hem görsellerde, hem de mouse ile üzerine geldiğimiz butonlarda, bu biraz sayfada gezinirken yorucu olabilir, en azından sadece dikkat çekmek istediğiniz noktada bu animasyonu bırakabilir veya alt sayfalarda kullanmayabilirsiniz.
- Yukarıdan aşağı hızla okumadan indiğinizde ''Başlık'' olması gereken bölümler dikkat çekmiyor, aynı font tonu veya içerik ile aynı arkaplan renginde. Dolayısıyla başlıklara bakıp içeriğe öyle girmeye karar veren bir ziyaretçi için başlıkların arkaplan rengi site arkaplanından farklı tonda olmalı diye düşünüyorum.
- Bu yazdıklarıma bağlı olarak da sezgisel olarak bir web sitesinde nereye tıklanabilir nereye tıklanamaz hissiyatı sizin sitenizde pek çalışmadı benim için. Buton sandığım bir yere tıklayamazken başlık sandığım bir yere tıklayabildim.
- En üstteki bar, tek bir bulut üzerinde sıralı kelimeler gibi duruyor. Belki logodan sonra ince sade bir dik çizgi geçebilir, bu tip küçük dokunuşlar ile birimlerin görevleri ve ayrımlar rahatsız etmeden sağlanabilir. Yukarıda bahsettiğim hissiyat site genelinde bu şekilde değişebilir.

Sadece bu sitede aradığım bir konu varmış ve bulmaya çalışacakmış gibi düşünerek amatörce yorumladım, genel olarak sevdiğim sanatsal içerik tasarımlarına hitap ediyor. Eminim çok daha başarılı bir iş çıkacaktır, Tebrik ederim.