Buna benzer başka şiirimsiler varsa söyleyin onlarla da vakit kaybetmeyelim. " Gerçek İslam bu değil " siz çok yanlış anlamışsınız. Hani sevgi, barış, kardeşlik dini ya, Budistlerin kutsalına zarar vermezler diye düşünüyorum yani o kadar da değildir, Budistlerin ibadet ve yaşam haklarına saygı duyarlar diye düşünüyorum, 1 milyar insan sonuçta gariban Beni Kureyza kabilesi misali tavuk keser gibi kafalarını kesemezsiniz sonra sıkıntı çıkarırlar aman ha, dikkatli olmak lazım. Hem belki o yazıyı görüp sinirlenir bu Budistler de gelip Ayasofya, Süleymaniye, Selimiye ve Sultan Ahmed Camii lerine " Hak yol Buda'nın yolu, Sen yürü Buda, adam izindeyiz. " falan yazarlar belli mi olur. Ayrıca her kapının eşiğine ve her sofranın kaşığına yazmak biraz cesaret ister, gelip benim kapımın eşiğine kimse yazı yazamaz mesela, yok öyle bir kesimin inancını başkasına dikte etmek, şeriat ile yönetilen ülkeler bile o kadarına cesaret edememiş, burada kimi gaza getirmeye çalışıyorsunuz anlamadım, kışkırtmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Halkın belli bir kesiminin dini değerlerini aşağılamadır bu, halktan Budist olan bir kesiminin kutsalına saygısızlıktır, böyle saçma sapan sözlere şiir denemez ama hadi dedik diyelim ama böyle bir şiiri doğru ve etik bulmuyorum. O kadar sağa sola yazı yazma meraklısıysa evinin duvarlarından başlasın kimse ses etmez o zaman, kendi mülküdür istediğini yazar sonuçta.