masumkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan ayrılmaz.Başka yoruma gerek yok
BilalBayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah hayrınızı kabul etsin.
krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam, daha neler neler var, sırf ölsün diye poşete çuvala dolduruyorlar... Bir de ağzını bağlıyorlar çıkmasın diye. Yani ne duruma gelmiş insanlık artık. Allah hayrınızı kabul etsin çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözün bitti yer malesef ! Belki imkan ve zaman yoktu fakat ilk başta direkt veterinere götürseydiniz
WienerWald adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bunu yapanlar da insanız diye hala ortada dolaşıyorlar.
tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bizde yavru bir kediye bakıyoruz. Kardeşim çalıştığı yerde daha gözleri açılmamışken alıp getirdi. Ya annesi bıraktı ya da anne öldü bilemiyoruz. 3. haftaya girdik ve hayvanın maşallahı var. Dün de veterinerden hem mama yenilemeye hem de kontrole götürdük. Veteriner bey sağlığı iyi dedi.

Biz ilk defa yavru bir hayvan beslediğimiz için mümkün olduğunca titiz davrandık. Bu süreçte yaptıklarımız belki işinize yarar.

- Sıcak su torbasını el havlusuna sarıp kutu içerisine koyduk. Bir kaç tanede polar kıyafet koyup sıcaklığı kademeli hale getirmeye çalıştık. Kutu içerisini 30 derecenin altına düşürmemeye dikkat ediyoruz.
- Mama olarak yandaki mamayı kullanıyoruz = https://i.hizliresim.com/8w6kgld.jpg
- İlk hafta 2 saatte bir biberon ile besledik. 5 gr mama, 12 ml su olacak şekilde hazırladık. Bazen kıvamını koyu, bazen seyrek yaptık ki hayvan kabız olmasın.
- Üzerinde ki pireleri temizlemek için bir çay kaşığı sirkeye 2 yemek kaşığı ılık su ekleyip yavaşça hayvanın vücudunu sildik.
CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle konular beni yerle bir ediyor. Kedilere dayanamıyorum. Keşke burda olsalardı. Kuzenim veterinerdi ilgilendirdik.
semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah belasını versin yapanların. Maddi olarak çok iyi durumda değilim ancak yapabileceğim bir şey olursa, gücüm yettiği kadar destek olmak isterim. Mesaj atabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar herkese tek tek cevapları için teşekkür ederim. Maddi olarak hiçbir desteğe ihtiyacım yok çok şükür gücüm yetiyor ve bakabildiğim kadar sokak hayvanlarına yardım da bulunuyorum. Sizden sadece önümüzdeki birkaç günü atlatmaları için dua istiyorum. Pireleri gidince ve az çok toparlanınca sağlıklı olarak büyümeye devam ederler inşallah. İlk etapta veterinere götüremedik çünkü hem ben çalışıyorum hem de aracımız yok. Veterinerlik bir durum gerekirse bulup buluşturup götürürüz zaten. Akşam gidip gözlemlemem lazım yavruları tekrardan teşekkürler.