REOREO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ablam anasınıfı öğretmeni. Atananı 2 yıl oldu her gün gelip ağlardı evde artık zamanla alıştı ve şikayete gelen velileri azarlar nitelikte artık kovalıyor. Yapması gerekiyor ciddi anlamda sorunlu çocuğu ailesine söylediğinde kabullenemiyorlar sonra öğretmen kötü oluyor. Ben şunu net anladım ülkemizde ana sınıfı genel anlamda annenin evde 5-6 saat kafa dinlemesi için çocukların yollandığı yer yoksa bir şeyler öğrensinler diye değil.
aynen öyle hocam anasınıfını velilerin çoğu çocuk kafamdan gitsin 5-6 saat rahat ediyim geziyim, velilerle tanışayım çay kahve içip dedikodu edeyim kafasıyla gönderiyor çocuklarını.
benim hanımda az ağlamadı ablanız gibi. Ya öğretmen şikayet hattı vardı kaldırdılar onu MEB öğretmenleri hiç korumuyor.

Geçen kadının teki gelmiş erkek müdür yardımcısına demiş ki bakın ben geldim şikayet etmeye kocam gelmedi o gelirse çok sinirlidir demiş. Müdür yardımcısı da napıcaksınız gelirse bizi mi dövceksiniz demiş.
Çocuklardan önce bu velileri almak lazım anasınıfına aslında insanlık öğretmek için