ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size kanıtlarıyla birlikte doğrusunu anlattım tersini kanıtlayabiliyorsanız buyrun konuşalım eğer kanıtlayamıyorsanız arkadaş yapabiliyorsa yapsın tarzı çocukça triplere gerek olmadığını düşünüyorum. Size bakan açıklamasından tutun da güvenilir bir sigorta şirketinin internet sitesindeki kiracı haklarına kadar her şeyi attım ama siz karşı argüman olarak bana hep kendi düşüncelerinizi sundunuz. Keşke somut kanıtlar sunabilecek kadar konuya vakıf olsaydınız. En başta söylediğimi tekrar ediyorum evet şu an çok uygulanmıyor onun sebebi de bizim insanımızın kendi hakkını arayamıyor olması.
Hocam hak mantıklıysa aranır herkes %25in mantıklı olmadığının farkında , siz eğer ev sahibi ile anlaşmak yerine onu dava ederseniz o adam sizi o evde barındırmaz istersen 5 kat fazla kira öde yine fark etmez. Konu kişisel husumete girerse her gününüz kavga tehdit ile geçer. O ev sahibi hiç bir şey yapamasa bile o evi gider sizi evden çıkaracak birine satar, Yeni ev sahibi'de sizi 6 ay içinden evden postalar.

Benim bir ofisim vardı kiracı kirayı ödemiyordu icra vs devlet bir şey yapmayınca bende gidip ben hallederim diyen arkası sağlam birine sattım. Daha 1 hafta olmadı satalı. Şimdi o adamı öldürür mü bacaklarına mı sıkar , döver mi orası muamma. Şahsen umrumda'da değil kiracı diye aldığımız adam dalga geçiyordu artık.