Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazık ki insanların çoğu ile muhabbet senin seviyende olduğundan,
böyle konulara yorum yazmam ve insanlarla tartışmam.

Başta da söyledim;
DİN, imanı olmayan bir insana renk körlüğü olan bir insana bir rengi açıklamaya çalışmak gibidir.

Ne yazık ki sizler (dinsizler) bulunduğu durumun farkında olmayan insanlarsınız,

bulunduğunuz durumu gören bir grup insan da bir ümit sizler için çaba gösteriyor,
yukarda kendi annemin bile söylediği lafı gördüm, "dinini yüceltmek vs".

Dikkat edin bütün nefs aynı şeyi söyler

Konu bu değil arkadaşlar. Konu tamamen ALLAH rızası için

" 40 alimi bir delille yendim 1 cahili 40 delille yenemedim "

Sen şimdi cahil lafına da bozulursun.

Cahillik sadece bir kalıp olarak kullanılmaz,
İnsan bilgisi ve tecrübesi olmadığı bir konu üzerine cahil olabilir.

Bizde cahildik. Bizde sizin geçtiğiniz yoldan geçtik. Bazıları ise yorumuma en başta dediğin gibi 1-0 şanslı doğuyor fakat yine de Allah'ın dediği oluyor.
neron, ahirette senin cehenneme gidiş yolunda bizzat görüşeceğiz. İster inan ister inanma ama ahirette görüşürüz. Çok şükür ki şunu biliyorum, yaratıcı kendisine hakaret edenleri cehenneme, saygı duyanları ise nasıl biliyorsa öyle yapacak. Sen şimdi nerde hakaret ettim diye düşünebilirsin ama bildiğin nefret öfke hakaret ne varsa yaratıcıya karşı kusmuşsun.
Yaratıcı seni de yarattı diğer insanları da yarattı. Sen kendini kibir dolu gördüysen, senin gibi düşünmeyen diğer insanları cehennem odunu olarak görüp yaratıcı adına hüküm veriyorsan, yaratıcının yarattıklarına hakaret ediyorsan sonuçlarına da hesap gününde katlanırsın.
Bu yazılanları unutma.
Mahkeme-i kübra, hesap günü, ahiret artık ne dersen adına bu yazdıkların yani bu düşüncelerin senin ahiretini yakacak!
Ben hükmünü söyledim, çünkü yazdıkların çok net şekilde Allah'a şirk koşmak.