eTicra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar, evde yıllardır kullandığım 16 mbit hızlı internetten aşırı derecede memnundum. Kasma, donma ve ya kesilme hiç yaşanmıyordu.
Geçtiğimiz ay aradılar, hadi bu sefer kabul edeyim dedim. Çok az bir fatura artış tutarıyla hızlımı "50 megabite kadar" olarak güncellediler.

Filmleri genel olarak Netflix değil de normal sitelerden izliyordum. Eskiden yağ gibi akarken şimdi film 10 saniye oynuyor 1 dk yükleme zımbırtısı dönüp duruyor.
O gündür bu gündür film izleyemez oldum, 1080p youtube hak getire. Video açılıyor netleşmesi için bekleyip duruyoruz arada bir netliği geri gidiyor çözünürlük düşürüyor. Netflixte hiç sorun yok nasıl bir sistemleri var bilmiyorum ama onun dışındaki hiç bir yerde bişey izleyemiyoruz...

Arıyorum, bağlantınız normal diyorlar. İsterseniz yeni nesil modem verelim 8 tl farkla tamam dedim, getirdiler bişey değişmedi. Hatta eve gelen kablo eskiydi onu da yenilettim. Hiç bir şey değişmedi.
Eski tarifeye geçirin diyorum, o paket artık yok diyorlar. İyi de ben kabul etmeseydim paketim değişmeyecekti!

Bunu yaşayanınız oldu mu?
hocam seni yemişler. eski güzel tarife portlardan böyle kandırıp çıkartıyorlar. sonra seni bir grubun içine atıyorlar aha böle oluyor internet.