ben de 3. üniversitemi okuyorum hocam her sene ayrı geçiriyolar o yüzden bunlara alışkınım ama bu sene ayrı abartmışlar durumu ondan bahsediyorum ki kağıt kalem kitap en büyük masrafı buna yapıyolar zaten. Verilen e-kampüs kaynakları değişmiyor bile 5-6 senelik en az kaynaklar videolar.
Sınavlara gelen öğretmenlere 250-300 TL para veriyolar 5000 tane öğretmen giriyo mudur sınava bilmiyorum girse 300 TL'den 1.5 milyon TL yapar. Toplanan para 1milyar tl

Yazık yani insanlar örgün okuyamıyor diye aöfe yazılmaya çalışıyor kıt kanaatonda da böyle uçuk fiyatlar çıkarıyolar
Hocam ben İşletme AÖF yi bitirdikten sonra Maliye AÖF okumak istemiştim o zamanlar bana daha yüksek fiyat çıkarmışlardı. Sebebini sorduğumda 2. kez okuduğum için daha fazla harcırah yatırmam gerektiğini öğrendim. Hala böyle bir uygulama var mı ?