OzanPsd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bu ihtimal de olabilir...
Kimi zaman babalar sevse de gösteremez , basit şeylere kızabilirler . Bizim kanımızda da böyle maalesef anlık bir anda sinirlenebiliyoruz. Şimdi benimde 2 tane evladım var birisi 20 aylık diğeri henüz 3 aylık . 20 aylık oğlum kendisine zarar verecek şeyler yaptığında mecbur bende kızıyorum sesimi yükseltiyorum yapmasın düşecek canı acıyacak diye. Onun canı acıdığında benim boğazım düğümleniyor ona 1 geleceğine bana 10 gelsin diyorum. Bu kadar severken bile bazen kızıyorum sesimi yükseltiyorum belki anlarda kendisine zarar verecek şeyler yapmaz diye .

Ben bunları yaptıktan sonra da şunu söyledim kendime .

ya babamda benim yaptıklarımın sonucu bana zarar vereceğini bildiği için bana kızıyorduysa , bize göre her yaptığımız doğru ama babaya göre de kendi söyledikleri doğru .

Kısaca hiç bir baba evladının zararını istemez , kimisi hayalimizde ki babalar gibi alır arkadaşça konuşur kimisi de maalesef öyle görmediği için kızar bağırır . Şimdi yaşım 30 dediğim gibi 2 evlat sahibiyim , benim de yaşım ilerledikçe ben babama kızmaya başladım bu sefer. Ancak babama bazen kızdığımda içim o kadar parçalanıyor ki anlatamam .

Zor yani ne desem zor . Allah Babalarımızı Başımızdan Eksik Etmesin.