Ben 1980 Elazığ doğumlu Yavuz Şen. Doğum esnasında havale sonucu beyin hücrelerim etkileniyor, distoni, serebral palsi hastası olarak hayat mücadeleme zor bir başlangıç yaptım. Her şeye rağmen hayata dört elle sarıldım. Çevrem her zaman beni neşem ve pozitifliğimle tanıdı. Eğitim hayatım noktasında bizim ev, okulum oldu. Ablalarım ağabeyim de öğretmenlerim oldular. Bana okuma yazmayı öğrettiler.
17-18 yaşlarımda bilgisayarla tanıştım, hep kendimi geliştirmeye çalıştım, hep en iyisini yapmaktı hedefim, bu hedeften hiç vazgeçmedim umudumu asla yitirmedim. Adobe Photoshop Adobe After Effects CS6 Adobe Premiere Pro 2020 gibi programlarını kendi çabamla öğrendim ve orta düzeyde kullanıyorum. sosyal medya hesaplarıma içerik üretiyorum.

youtubeda “engelyok” kanalım için çalışmalarımı sürdürüyorum. Bunun yanında birkaç engelli forum sitesinde adminlik yaptım.. İnstagram’da da(engelyok23) Elazığspor temalı içerikler paylaşıyorum Ayrıca “Oynakreklamlogodesign” sayfamda tasarım, reklamcılık amaçlı faaliyetlerimi zevkle sürdürüyorum. Bu sayfaların tüm görsel ve içerik tasarımları tümüyle bana aittir. Günümün çoğunu bu çalışmalarıma ayırıyorum.
Amacım var olduğumu, bir şeyler başarabileceğimi insanlara göstermek. Ürettiğim şeylerle çevreme faydalı olmak ve tabi ki en önemlisi de engelli bireylerin sesi olabilmek. Bunun yanında da maddi olarak kendime yetebilmeyi amaçlıyorum. Reklam logo tasarımı video düzenleme alanlarında faaliyet gösterebilirim.
Saygılarımla.