Bedavaya geliyor, değil mi?
BEDAVA!
be-da-va
Çalışanlar ve kuryeler köle zaten, 1 dk gecikemezler değil mi? Yediğiniz BEDAVA pizzalar, emekçinin maaşından düşmüyor zaten! Afiyet olsun size. Haa, bedava değil mi?
Pizzanızın içine umarım tükürmemişlerdir hiç. Sizin gibi birisine özellikle dikkat ederler, diye düşünüyorum.
Emekçinin maaşından falan düşmüyor hocam. Hızlı getirirse bahşişini alır. Hızlı getirmez ve bunu sürekli olarak yapıyorsa işten çıkarılır çünkü o işe uygun değildir. Sen siparişi geç götürdün diyerek o siparişten para kesmiyorlar. Kızmayın ama boşa duyar kasıyorsunuz hocam. Ayrıca 30 dk garantisi verilen servis bölgeleri normal servis bölgelerinden daha dar şekilde ayarlanıyor. Yani her sipariş verebildiğiniz alan 30 dk kapsamında bulunmuyor. İstanbuldaki ilk dominos siparişimde sormuştum bunu uzun zaman önce . Bu yüzden acele etmeyin benim için sıkıntı yok demiştim. Kurye de zaten burası o kampanya kapsamında değil. Hatta şuan şubede boşluk olduğu için getirdik, adresiniz biraz kötü bir alanda olduğu için bazen siparişlerinizi iptal bile edebiliriz çok güvenmeyin demişti.
Dominos, little caesars a bu iptallerden dolayı güvenmiyorum. Yoğunluk veya hava durumunu bahane ediyorlar 30 dk sonra iptal çekiyorlar. Bu aralar pizza lazza ya sardım. Yemeksepetinde iki ortaboy + 1lt kola 110 liraya geliyor. 15 dk hazırlama ve pişme süresi var. Yola çıktıktan maksimum 20 dk sonrada kapımda oluyorlar. Yağışlı ve akşam saatlerinde bahşiş vermeyi de ihmal etmiyorum. Sanırım bu yüzden olacak ki saat gece 2.30'da bile sipariş getiriyorlar sağolsunlar.