Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterdim.
Bir süre sonra oda bunaltır be hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ölümsüz olmayı istemezdim.
Düşünsene sevdiğin herkes hayatından sürekli olarak gidiyor ve sürekli olarak yalnız kalıyorsun.
30-40'ımı göreceğim şüpheli
Aynen hocam, düşünsene 1 milyon kere evlendiğini, herkesin öldüğünü senin yaşadığını.
Belki bir süre sonra alışılabilir ama çok zor bence. Ayrıca Allah uzun ömürler nasip etsin hocam
tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ölümsüz değilde hep genç kalsaydık iyidi.Şimdi 25 yaşında bir işe atılsak 10 yılda bir araba alabiliyoruz yaş 35 oluyor 20 yıl daha bir ev için uğraşşak the end
Hep 20 yaşında kalsak ne güzel olurdu
Influber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir yaştasın kardeşim. Seninle aynı yaşta aynı cümleleri kullanıyordum. Ve şimdi diyorum ki; 60 bana yeter. 35 yaşındayım. Eminim ki 60 olduğumda 70 bana yeter diyeceğim. Çünkü insan oğlu bu. Ölmeyi istemez. Her yaşın ayrı zorlukları ve güzellikleri var. Ne kadar yaşadığından çok; ne kadar mutlu olduğun önemli. Mutlu ol kardeşim. Ve hepimiz mutlu olmayı hedefleyerek yaşayalım. Yoksa sayılar o zaman sıkıntı yaratmaya başlar...
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam çok çok sağ olun
GoldenBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aksine en fazla 70'e kadar yasamak isterim. 92 yaşında dedem var artık bitap halde, bazen çoğu şeyi hatırlamıyor, yaşlılık gerçekten zor asla sonsuza kadar yaşamayı istemezdim.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ölümsüzlük diye bir şey bu dünyada imkansız.
İnsan 100 yaşına kadar yaşasa 150'ye kadar yaşamayı ister. 150'ye ulaşsa 250, 250'de 500, 500'de 1000 ve bu döngü sonsuza kadar devam edip gider.
Bu yüzden atalarımız boşuna dememiş. İnsanın nefsini ancak toprak doyurur.
Çok güzel yazmışsın abi eline sağlık Son sözde çok güzel
RealGrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah korusun, Allah uzun ömürler versin

Anneannem ölümsüz diyebilirim , 100 yaşında ama dayılarıma göre 110 üstü diyorlar , belki de daha fazlası

Şu hali ile de fındık toplayacağım , başak edeceğim diyor.
Maşallah hocam, Allah uzun ömürler nasip etsin İnsan her şeyi istiyor, eskiden yaptığı şimdi yapamadığı şeyler zoruna gidiyor.
Benimde çevremde yaşlılar var hepsi dediğiniz gibi. Gücü yetmese de yapmaya çalışıyor
mehmetkarabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiye sınırları içerisinde hayır
Belki her şey daha güzel olur hocam hep aynı kalacak değilya
hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem evet hem hayır.
Evet kısmı için, ciddi bir ölüm korkum var aklıma geldikçe yok olma düşüncesi beni çok ürkütüyor. Herhangi bir dini inancım yok o sebeple o tarz bir tavsiye verip kendinizi yormayın lütfen 💞
Hayır kısmı için, defalarca ölüm gördüm çok sevdiğim insanları kaybettim ve bunun acısını hala yaşıyorum, buna sonsuza dek katlanamam.
Herkesin kendi hayatı hocam, kimseyi zorlayamayız. Herkes yaşadığı hayatın borcunu öder Acılarla yaşamak yoruyor aslında insanı.