Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sorduğuma bir cevap alamadım. Bu gibi insanlarla neden ticaret yapılıyor? Net bir cevap verirseniz, ben de vereceğim.

"Görüldü yedim" gibi bir düşünceden vazgeçelim. Görüldü yemek diye bir şey yok. Şahsen bana her gün 50+ mesaj geliyor. 1 gün foruma girmesem 100 mesaj oluyor. Peki ben ne yapayım? Gelen mesajlara tek tek cevap mı vereyim, raporlara mı bakayım, konulara mı yardımcı olayım? Yine de mantıklı mesajların hepsine cevap veriyorum. Fakat bana "mesajı nasıl rapor edeceğim" diye bir mesaj geliyorsa, buna cevap veremem. Google'de ya da forumda araştırma yapılsa, zaten cevabı çıkıyor.

En az 20 farklı suçtan sabıkası olanlar dışarıda dolaşıyor. Ben şahsen defalarca şahit oldum. Şimdi ne yapalım? Devlete mi isyan edelim? Hakimlerimizin elbet bir bildiği vardır diyoruz. Burada ise daha avantajlısınız. Hakkında şikayet konusu olanları veya negatif ticaret puanları olanları görebiliyorsunuz. Adam ticareti yapıyor parayı aktarıyor, sonra araştırma yapıyor ve bir bakıyor ki adam ünlü d0landırıcı. Peki bu araştırmayı neden para göndermeden önce yapmıyor?

Her şeyi geçtim, yıllardır söylediğimiz bir şey var, burası mahkeme değil. Adam birini mağdur edip gideriyorsa, elbette yasağı kalkacak. Siz bilmezsiniz, zamanında çok bilinen birkaç kişiyi uzaklaştırmadığımız için onlarca kişi parasını aldı. Eskiler hatırlayacaktır. Keşke arka planda yapılanları bilseniz de, bu kadar kolay suçlama yapmasanız. Yine de Yaratıcının bilmesi bizim için yeterli.

O hiç önemli değil. Profilde aldığı negatif ticaret puanları görünüyor.

Profile girdiğinizde renkli olan bölümler daha çabuk fark ediliyor. Ve bahsettiğim gibi rica üzerine olumlu yorum yapıldığında verdiğiniz resimdeki gibi olmuyor. Olumlu trade sayıları artıyor. 1 olumsuz yiyince 5 olumlu yorum alıp biraz da ticaret yapıp işi bitiriyorlar.