Yazan arkadaslara tesekkurler.
Soyle ozerlemem gerekirse l, ben bu kisiye Cuma gunu odeme gonderdim, ve odemenin pazartesi hesabinda olacagini acikca soyledim, neler istedigimi de belirttim, arkadas madem para pazartesi geliyor o halde pazartesi yapariz dedi, sordugumda ise yanit vermiyordu, arada tek tuk 1-2 saate hal ederim, aksam 6 ya kadar hal ederim, vss dediysede yapmadi, yanilmiyorsam persembe gunu de sikayet konusu actim.
Ben sahsen -tradelere prk onem vermem, cunku hep aliciyim ben satici degil, satici sormadigi surece trade de vermem , dolayisi ile burada var olan tradelerimden misli ile trade atmadigim ve almadigim odemeler tapmisligim
Var,.
Simdi bu kisi pazartesi hal ederiz deyip persembe gunu halen bir islem yapilmadiysa hakli oldugumu dusuyorum, hal bu kisi sayet elimde isim var senin ise pazartesi baslarim deseydi benim icin durum cok farkli olurdu, ama tam tersini soyledi madem ki para pazartesi geliyor o halde pazartesi baslarim dedi, dolayisi ile bende isin bir an once bitmesi i bekliyorum, fakat yaziyorum adam online oldugu halde yanit vermiyor, ben bu kisinin pesinden kosmak zorundamiyim?
Ayrica sunu ogrendim, WhatsApp ta goruldu isaretini iptal eden kisiler ile asla calismamak lazim, adam online ama goruldu alamiyorum dolwyisi ile pardon gormemisim deyip salliyor, bunu bir cokkez tecrube ettim.
Mesaj yazan arkadaslarin atladigi bir onemli nokta var ki oda su, bu adam sitenin icine etti, yeni konu giremiyorum, hosting bozuk deyip isin icinden cikiyor.
Mobilden yazdim, kelime hatalari icin kusura bakmayin.