Merhabalar, monster v15.6 laptop sahibiyim. Ürünün garantisi 2022 yılın 5. Ayında bitti. Ömür boyu bakım garantisi verilmesine rağmen servise bıraktığım PC de 1.850 tl klavye , 980 tl batarya ücreti istendi. Müşteri hizmetleriyle görüşüyorum klavyede 4 tane tuş çalışmıyor 4 tane tuş için mi 1850 tl isteniyor diyorum evet diyorlar. Tamam dedim bataryasını değiştirmeyin zaten şarja takmayınca PC donuyor performansı %70 düşüyor, klavyeyi tamamen neden değiştiriyorsunuz 4 tane tuşa bakın yeter diyerek görüşme gerçekleştirdim. Öğrenci olmamdan ve sadece ders ve iş yapıyor olmamdan dolayı maalesef 2.830 TL çok fazla bir ücret. Sonuçta klavyeye bir şey dökülmedi, ben açılmayan bilgisayar da götürmedim. 2 yıl boyunca sadece 1 kez servise bıraktığım bilgisayarım için bu şekilde muamele ve dönüş yapılması çok üzücü.

2 yıl boyunca ki şikayetlerim; pc yi aldığımdan beri ekranda ışık sızması var(bir önceki servise götürdüğümde sadece soketini değiştirmişler), ses kartında problem var sesi sağ alttan azaltıp yükseltince ses gidiyor, klavyede ki tuşlar silinmiş durumda, çok hızlı ısınıyor, bataryası çabuk bitiyor. Fakat klavye haricinde bilgisayarı kullanamama gibi bi durumum yok memnundum.

Bu pc nin bakımlarını yaptırıp, satıp yeni model monster alacaktım ve hatta çevremede çok fazla tavsiye ediyordum. Fakat bu durum çözülene kadar maalesef tekrar monster almayı düşünmüyorum.