Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler.

Bu yöntemi özgün sitemiz için google ile aracı bir site olacak şekilde kullansak sorun yaratır mı?
Yani blogumuzdaki her yazı için spam siteden ilgili ve yakın onlarca, yüzlerce kelimeyi spamlayıp, oradan da direk yazıya 302 yapsak özgün siteye veya adsense hesabına sorun yaratır mı?
bu işlerde kalıplarşmış kesin bilgilerden kaçacaksın. aklını kullanıp nasıl yaparım ı düşünürsen bulabilirsin. vaktiyle alexa için aldığımız hit adsense için tehlike arzedince ftpden anadizine alexa.html diye bir tek sayfa attım. hiti oraya yolladım. bu bir çözümdü. bu hit adsenseli siteye zararlıysa birincisi dünyada sadece adsense yok. çok daha tatlı para veren hem de bunu adsense gibi nazlanmadan veren yerler mevcut. ikincisi spam sitenin en tepesine albeenili bir banner koyarsın spam siteye giren bannerden senin siteye kendi elleriyle gider hem de tıklamadna tarayıcıya yazarak. nasıl yapılırı sorma düşün.

bu arada botu ben hala çalıştıramadım. yardımcı olacak varsa memnun olurum. bot paylaşan kardeşimizin de dediği gibi şu haliyle hiç değiştirmeden site yaparsanız hitlenmez. hitlenmesi için ek şeyler lazım. mesela news lazım ama newsin de bilmediğiniz ya da çok az kişinin bildiği açık kapıları bazı özellikleri lazım.