Ben tüm eğitimlerimi kendisinin varsa önce ondan alırım. Udemy'deki kursunu Vue3 olarak güncelleyecekti, ne durumda bilmiyorum ama. Kendisiyle ilgili negatif gördüğüm tek kısım bilen&bilmeyen her kitleye hitap ettiği için anlatımı yavaş geliyor. Genelde 1,25 hızında izliyorum birçok videoyu.
Şimdiden başarılar size.
Birkaç büyük değişiklik gözüme çarptığı için girişte 2'ye bulaşmamayı düşündüm, 3 ile temelimi atıp 2'ye göz göz gezdiririm diye planlıyorum güncel yapıyı öğrenmek daha cazip geldi. Udemy kursunu henüz güncellememiş, ilerleyen zamanlarda paylaşırsa ve ihtiyacım olduğunu düşünürsem mutlaka alırım. Başarı dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum
Biraz Vue2'yi kurcala daha sonra Vue3 kullanman daha kolay olur ya da direkt vue 3 real world example diye arrattir cikan projeleri incele.
Vue uzmani degilim ama bir sure Vue2 kullanmistim. Vue3'e gecince bir sorun yasamadim. Direkt gozume carpan Composition API, reactive ve ref kullanimi olmustu.
Vite gercekten guzel bir tool. Ozellikle server side rendering icin kullanadim. Ayrica webpack'e gore hizli calisiyor.
Kendini gelistirmek free api veren yerlerden data cekip basit bir seyler yapabilirsin.
Üstte ki mesajda belirttiğim gibi 3 ile başlamayı uygun buldum, api konusunda klasikten giderek hava durumu projesi yapabilirim. Öncesinde bir kaç clone yapacağım
Çok iyi yapmışsınız. Benim uzmanlık alanım React olsa da vue de güzeldir. Geliştirmesi vs zevkli idi.
Öğrenme sürecinde orijinal fikir üretmek yerine clone projelere yoğunlaşmak öğrenmeyi daha çok sağlıyor ve hızlı projeler bitirebiliyorsun. Bu yüzden herhangi bir web app clone yapabilirsin. Örneğin; YouTube, Netflix, WhatsApp vs.
Evet clone projeler olmazsa olmazımız, Twitter clone ile başlamayı düşünüyordum