Bu gözler ateistim diye başlık açan birisinin konusuna girip "Allah'ım affet bu konuyu okudum yorum yazdım, Yüce rabbim sen bağışla En Hayırlısını Nasip Et Rab" diyen ve onun yorumunu beğenen elli kişiyi gördü. O yüzden insanların çok art niyetli olduklarını düşünüyorum ben, gruplaşıp sevmediklerini, düşüncelerinin örtüşmediği insanları banlatmak için dahi gruplar kurulabilir. Bizim insanımız ne yazık ki böyle birinin düşüncesi sizinkiyle örtüşmüyorsa ona saldırıyor, onu bitirmek için her şeyi yapıyor. Aynı başlık sahibinin bana verdiği cevaplarda takındığı olgun tavırları gibi.
Bu forumda sizin verdiğiniz örnekteki gibi insanlarla doluydu zaten

öyle anlatıyorsunuz ki bazen kadınlarkulübü burasımı acaba diyorum yıllardır bu forumun genel kitlesini çok iyi biliyor, tanıyorum.O yüzden siz daha konuyu dahi okumadan yorum yaptğınızı ifade ettiğiniz için size sert cümle kurdum, küfür falan etmedim

okumadan yorum yaptığınızı zaten belirtmesenizde anlardım

Halende kendinize yediremediğiniz için gidip başka konularda takılacağınıza kendinize yandaş arıyorsunuz.Napalım birşeyler yarıştırmak adına konuya insanları davet edip sizin mesajlarınızımı linçletmeye çalışayım

lütfen işinize bakın sırf yorum yapmak içini muhalefet olmak için takılacağınız çok konu var.