fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir şey olamaz. Marjinal düşüncelere sahip insanların hakkını koruyamayız böyle bir şey olunca. 100 üye dini, siyasi ve spor amaçlı kamplaşma içine girip düşüncesini beğenmedikleri insanı banlatabilirler. Aşırı saçma maalesef. Başlıkları görmemek bir seçenek ama bu yöntem forumu dizayn etmeye girer. En aksi düşünce bile hakaret içermediği sürece barınmalı hakkını savunmalıyız bu yüzden öneri saçma geldi. Saçma sapan konuların çoğalması konusunda haklısınız bunun için tek çözüm üye alımlarını daha çok paket satıcam mantığıyla yapmamak.
Bu gözler ateistim diye başlık açan birisinin konusuna girip "Allah'ım affet bu konuyu okudum yorum yazdım, Yüce rabbim sen bağışla En Hayırlısını Nasip Et Rab" diyen ve onun yorumunu beğenen elli kişiyi gördü. O yüzden insanların çok art niyetli olduklarını düşünüyorum ben, gruplaşıp sevmediklerini, düşüncelerinin örtüşmediği insanları banlatmak için dahi gruplar kurulabilir. Bizim insanımız ne yazık ki böyle birinin düşüncesi sizinkiyle örtüşmüyorsa ona saldırıyor, onu bitirmek için her şeyi yapıyor. Aynı başlık sahibinin bana verdiği cevaplarda takındığı olgun tavırları gibi.