KONUYA YORUM YAZAN KİŞİLER BİLGİSİZCE GEREKSİZCE SAYGISIZCA YORUM YAZIYORLAR ! GÜDELIİK BU İŞLER İÇİN MAKSİMUM 1 SAAT ZAMAN AYIRACAK ARKADAŞ. BENİM YILLARDIR EDİNDİĞİM TECRÜBEYİ 1 LİRA BİLE VERMEDEN ÖĞRENECEK. ÜSTÜNEDE 500 TL ÖDEME YAPACAĞIM. BU ZAMANDA TÜCRÜBENİN NE KADAR PAHALI BİR ŞEY OLDUĞUNU BİLMEYEN GEREKSİZ İNSANLAR VAR FORUMDA. YAZIKLAR OLSUN. GÜNDE 30 DAKİKA 1 SAAT ÇALIŞIP 500 TL ALMAK ÇOK MU AZ ? 24 SAAT ÇALIŞIP 3000 TL MAAŞ ALIYORSUNUZ. KENDİNİZE SAYGINIZ OLSUN !
Merhabalar hayırlı işler. Kendimi bir ekip arkadaşı arıyorum. Öğrenci olması şart. En azından kendi harçlıklarını çıkarmasında yardıcmı olurum.
Aradığım arkadaştaki özellikler
Wocommerce tema düzenlemeyi bilmeli.
Facebook reklamlarını kontrol etmeyi bilmeli.
After effect ve Photoshop gibi programlarda hazır templatelerde düzenleme etmeyi bilmeli.
Bu iş gününüzün tüm zamanını tutmayacak. İş büyüdükten sonra arkadaşa tam zamanlı iş vereceğim. Ve piyasadan daha üstün maaş vereceğim. Yeni iş olduğu için aylık 500 TL ödeme yapacağım.
Lütfen zaman ayıra bilmeyecek kişiler başka işleri yöneten kişiler yazmasın.
Arkadaş maaştan başka yıllarla eğitimlere para harcayarak edindiğim bilgileri bilecek. Tüm her şeyi paylaşacağım.
Maaş az ola bilir diyenler olacak. Ama lütfen projenin yeni olduğunu bütçenin az olduğunu unutmayalım. Kİmseni mecbur olarak çalıştırmıyorum. İş büyüdükten sonra elimden geldiğince işin başında bana yardımcı olan kişiye destek sağlayacağım.