Maalesef konuda bile dinsizler hayvan gibidir diyenler, bizde dinsizlere laf söylesek hoş mu diyenler, Allah yok diyen tepeden tırnağa cahildir diyenler var, hoşgörü sadece onların dinine inananlara var, eğer onlar gibi düşünmüyorsan ve aynı dine mensup değilsen insan yerine koymuyorlar bile yorumlar ortada. 3-5 Ayetle bile kim cahil kim değil ortaya koyarsın ama ne değişecek? İnanmayanlar inanmaya mı başlayacak yoksa inananlar inanmayı mı bırakacak? Hiçbiri olmayacak ama ben insanlar dinini içinde yaşasın denmesini kabul etmiyorum, ben inanmıyorum ve her fırsatta bunu dile getirmekten gurur duyuyorum. Neden biliyor musun? Dışlanmak vs. umurumda bile değil, eğer bir din günde en az 5 kere, Perşembe akşamları ve Ramazan aylarında daha fazla kere kendini hatırlatıyorsa, Ramazanda 30 gece uyandırıyorsa, tüm inançlara mensup kişilerden ve inanmayanlardan vergi toplayıp tek bir dinin tek bir mezhebinin propagandası için harcıyorsa, okullarda zorunlu din dersi verilip 9-10 yaşında çocuklara bile bir dinin Ayetlerini ezberlemezse not vermeyeceğini söylüyorsa inancı olmayanlar neden sussun? Onca propaganda yapılırken neden susan inancı olmayanlar olmak zorunda? Bakın dikkatinizi çekerim, bunlar olmasın bile demiyorum çoğunluğa bir şey diyemem, bunlar özgürce oluyorsa bende özgürce neye inanıyorsam veya inanmıyorsam söylemeliyim diyorum. Çoğunluğun dediği olur ama azınlık sesini kesip otursun demek bana göre yanlış. Ben susmayı reddediyorum bu yüzden, inanmıyorsan eleştirme demekte kolay geliyor tabi, Ayetlerde inanmayanlar için dilini sarkıtıp soluyan köpekler gibidir diyor mu? Diyor. Maymun, domuz, eşek, hayvan, soysuz, aşağılık ve pislik diyor mu? Diyor. Ben hakaret ediyor muyum? Asla, ama küfür yediğim için haliyle yediğim küfürleri eleştiriyorum, suçlu benim öyle mi? İnanç ve inançsızlık içinden çıkılamayacak bir ikilemdir maalesef, özellikle günümüzde. Tamam ben yine susayım ama hatim indiren bir bireyin beni tanımadan etmeden bana ettiği en az 80-100 küfür var mesela, yine de susardım ama ben susunca propaganda bitmeyecek ki, ben niye susayım bu bana haksızlık gibi geliyor. İnanmıyorsan sus içinde yaşa cümlesini o yüzden kabul etmiyorum, her insan görüşlerini özgürce söylemeli, tabi hakaret etmediği sürece.