Seni çok iyi anlıyorum hocam. Benzer bir sorunu benimle beraber sanırım 6-7 arkadaş daha yaşıyor. Şu anda kimse şikayet konusu açmış değil.
İletişim sorunumuz var. Arkadaş 1.5 aydır bizi bekletiyor. Ha bugün ha yarın diye diye buraya kadar geldik. İşinin ehli ona bir şey diyemem ama sürekli bir sorun çıkıyor. Sürekli iş erteleniyor.
Olabilir, insanlık halidir diyoruz. Hatta hiç de sıkıştırmıyorum. Sert bir üslupla da konuşmuyorum.
Ama sorun şu ki, arkadaş şu durumdan dolayı şu anda müsait değilim diye bilgilendirmiyor. Bir kaç gündür de ulaşamıyoruz öyle bekliyoruz.

Herkesin başına iş gelebilir ama lütfen bir iş yapıyorsanız ve bir yoğunluğunuz varsa mutlaka müşterinizi bilgilendirin. Biz de ham adam değiliz. Anlayışla karşılarız.

Ben 1 sene boyunca wordpress cache hizmeti verdim. Her defasında ödemeyi iş sonunda aldım. Hatta bazılarından ödeme istemeyi unuttum kendileri hatırlattı.
Daha almadığım 100 TL için bile eğer bir işim çıktıysa mutlaka müşteriyi bilgilendirdim. Yaptığım 100'e yakın işte çok nadir ertesi güne sarkmıştır. Ama buna rağmen bile müşteriye bilgi vermişimdir.
Yapmasam veya sallasam bende sallardım. Ama bir iş alıyorsanız mutlaka arkasında durun. Birden fazla kişiye aynı anda hizmet verecekseniz de planlı programlı çalışın.