Merhaba, Verilen iş veya kişi hakkında gram fikrim yok bunu baştan söyleyeyim. Genel olarak fikirlerimi iletmek istedim. . İş başlangıç kısmına bir şey diyemiyorum. Çünkü admin alıntılı kuralı dahi eklemişsin. O kurala göre zaten ortada başlamakla ilgili değil aranızdaki işin tanımı ve bitiş tarihi konusu vs. bahsediliyor. Bu kişilerin daha önce ağzı yandığından önden ödeme talep ediyor olabilirler. Buna göre de değerlendirmek gerekebilir. Yani yaşadığınız gıcık durumu daha önce ağızları yandığından yapıyor olabilirler. Parayı ödüyor olmanızda o an hemen işe başlama isteğinizle örtüşmek zorunda değil diye düşünüyorum. Yani parayı verdim hemen başla mantığı da çok uygun gelmedi. Evet beklentiniz o olabilir, ancak burada ana bağlayıcı şeyin bitiş süresi olduğunu düşünüyorum. Bunu da o kişinin elinde olan iş & planlama vs gereği olabileceğini düşünerek söylüyorum.

konunun geri kalan kısmı için bazı soruların yanıtlarını bende merak ettim takip edeceğim. Genel olarak burada bazı mutsuz sonların seslerinin son günlerde mutlu hale dönüştürülmeden hatta tam tersi sonuçlar okuyorum üzülüyorum. Geçmiş olsun dileklerimle.