Selamlar, İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından sunulan birçok mesleki eğitim bulunuyor, bu girişim henüz yeni.

Ben de SEO konulu olana katılmıştım. Giriş bilgilerim iletildiği için sisteme eriştim ve dersi açtığım andan birkaç dakika sonrası için bu satırları yazma gereği duydum.

Kendimle kıyaslamam hoş olmasa da, Udemy için sunduğum (Yani öyle çok da ciddiye almadığım) 3.5 saatlik mikro bir eğitimimde bir tane bile ''ııııı'' olsun, nefes sesi olsun, duraklama vb. hiçbir öğeye yer vermedim. Çünkü kullandığım video düzenleyici araç ses boşluklarını otomatik kesiyor ve montaj için acele etmedim. Ben alaylı biri olarak bunu öğrencilerime sunuyorken koskoca üniversitenin eğitimlerinin dümdüz yüklenmesi, açıklanamaz bir durum. 28 Saatlik eğitim şu yani gereksiz kısımlar kesilse herhalde 15 saat bile etmez. Vakit kaybı kısmını geçtim gerçek hayatta belki bazı şeylere takıntı yapmasak da saatlerce ekran başında ''ıııııı'' dinlemek istemeyebiliyor insan. Yazık.