Direk olarak e.c.a proteus premix i tavsiye ediyorum. Yıl sonuna kadar kampanya var 5 yıl garantili cihaz. 1 yıldan 6 yıla kadar ek garanti hizmeti sunuyor. Ek garanti yaptırmanızı tavsiye ederim. İllaki demirdöküm grubu cihaz alacağım derseniz nitromix tavsiyemdir. Daikin'ın ısıtma grubu cihazlarından uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum (yakın zamanda servisliğini bıraktım.)

Neden eca derseniz; eca markası vakıf diğer markalar gibi kâr'ı çok düşünmüyor. Başımdan geçen bir olayı anlatayım;
Bulunduğum bölgede bir sitede elektrik kaynaklı garantisi devam eden kombilerin anakart ve fan motorlarının kontrol kartları yandı. elektriksel arızalarda hiç bir marka parça garantisi vermez. Malesef Parça değişim ve parça ücreti kullanıcıdan alınır.
Eca ve benim servisi olduğum (Daikin değil başka bir marka) kombilerin fan motorları bir birinin aynısı çıktı. Eca servisi ile denk geldiğimizde öğrendim.
Eca fan motorunu işçilik dahil 1600lü rakamlara değiştirmiş.
Bense aynı fan motorunu 3000li rakamlara değiştirdim. Neredeyse iki katıydı.
Sonra eca servisi ile yedek parça ve işçilik fiyatlarımızı kıyasladım malesef sonuç fan motorunda olduğu gibiydi, bütün işçilik ve yedek parça fiyatlarında eca çoğu markadan uygundu.
O gün bu gündür kim kombi markası tavsiyesi istese eca diyorum.