Selamlar,
Diyelim ki acilen yurt dışı seyahatiniz var ve pasaporta sahip olmak için pek vaktiniz yok. Başvuru yapmak için bile çoğu nüfus müdürlüğü bir hafta sonrasına randevu veriyor.. Başvuru yap, onaylansın, basılsın, adresine gelsin... Kimi zaman 2-3 ay dahi beklemek zorunda kalabiliyorsunuz.
Yakın zamanda yurt dışı seyahati yapacağım ve çok hızlı gelişti. Müşterimle en kısa zamanda görüşme yapmamız gerekiyordu. Bir baktım ki pasaportumun süresinin bitmesine 1 ay kalmış. Tabii ilk anda tutuştum ve sonra bazı çözüm yolları aklıma geldi.
Ve sonuç;
Bu durumu yaşayan arkadaşlarımız olursa seve seve yardımcı olabilirim.
Hiçbir ücret talebim yoktur. Çözüm yollarını burada herkese açık yazamam ne yazık ki, bazı tanıdıklar vasıtası ile halledebiliyorum.
Yardıma ihtiyacı olanlar ulaşabilirler.
merhabalar hocam bir konuda bilginize başvurmak istedim;
ben eski pasaportumu bulamıyorum, kaybettim sanırım
sormak istediğim: ben randevu alsam gitsem pasaport için bana zorluk çıkar mı? ne yapmam lazım? arıyorum 199 cvp yok nufus mudurlugude uzak oda acmıyor telefon. ne yapmalıyım. direk randevu alabılıyorum alsam gitsem eski pasaport olmadan bana yardımcı olurlar mı?. Teşekkürler.