Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu bence asiri yanlis bi dusunce. benim ilk ciktigi gunden beridir tum konsol cihazlarim oldu, keza arkadaslarinda. mevzu olup olmamasi degil. okuldan veya kurstan sonra pratik bi sekilde gidip oynayabilmekte mevzu. benim evimde de vardi konsol. arkadasimin evinde de. birbirimizin evlerine gitmek yerine okul cikisi en yakin ps kafeye gider, oynar ve sonra dagilirdik.
bu dediginiz sey %'yi dusuruyor mu, evet dusuruyor. ama 10 yil once olsaydi gozu kapali girin diyebilecek kadar inanin dusurmuyor.
Hocam esnaflık zor! muhasebesi, vergisi, algısı, bağkur olmuş 1900 TL daha saymadığım çok gider var 5 lira 10 lira toplamayla yürütemez elindekinden de olur. sigortalı bir işe girsin ondan iyi bir dondurma birde kola dolabına 1700 lira elk faturası ödüyorum vardır gücü ayakta dururum der. açsın, açmasın demiyorum, durumu kısıtlıysa hiç girmesin. ışıkları boşa yakmayayim, şunun ekranı açık kalmış kapatayım da elk fazla gelmesin der durur akşama kadar..
gözlemlediğim iş yapmadıkları yönünde, bulunduğum şehirde adam 6 aydır devir etmeye çalışıyor çarşıda birde..