Konu
🚀 Webicro İş Takip Yazılımı ⭐ Web Masterların Vazgeçilmezi ⭐ Hosting, Domain, Proje, Banka Takibi ⭐
01-10-2022, 15:51:42
Filmkolik
Sistem güzel ancak birkaç önerim olacak benimde bu tarz bir scripte ihtiyacım vardı.
Öncelikle karanlık tema deneyimi hiç iyi değil yazılımı anlamakta çok zorlandım. Beyaz tema var demişsiniz ancak demo da göremedim
Hemen hemen her alanı zorunlu tutmuşsunuz ancak bana göre 1 alan dışında zorunlu tutulmamalı elde olan bilgilerle istediğimiz gibi doldurmalıyız.
Gelir-Gider ve Kasa kalemleri var ancak Alacak-Verecek kalemleri de olsa, veresiye iş yaptıklarımız için direk gelire işlemek yerine alacak yerine işlenmeli para geldiğinde alacak kısmından kısmı yada tam ödeme alınırsa işlenip otomatik olarak gelir kısmına yazılması sağlanabilirdi bu çok çok güzel olurdu bizim için çoğu işimiz veresiye malum.
Freelance olarak site bakanlar için müşteri alanında giriş bilgileri diye bir alan olabilir ve o alana Hosting, Eposta ve Site giriş bilgilerini yazabileceğimiz bir alan olsa çok çok güzel olurdu.
Menu elemanlarını herkesin kendi ihtiyacına göre açıp kapatabileceği bir yapı olsa daha hoş olurdu sanırım(Örnek ben teklifler, Projeleri kullanmıyorsam menu de gizleyebilmeliyim)
Peryodik ödemeler için 1 hafta öncesinden sistem bize ve müşteriye ödeme zamanı yaklaşıyor diye mail atıyormu bilmiyorum ama bizim ödeme hatırlat diye bir formdan mail göndermemiz çok güzel olacaktır (güncel ücreti ve iletmek istediklerimizi yazabilirsek)