Diyeceğim tek şey: AÇMA.
Dönerci aç, köfteci aç, çorbacı aç, ama internet kafe ve ya ps salonu AÇMA.
Okul saatleri öğrenci alamazsın.
Serserisi eksik olmaz.
Polisi eksik olmaz.
Müşteri kazanması çok zor. Hele ki bu zamanda. Aylarca oturur faturalarını bile ödeyemezsin.

Yıl 2016-2017 ben de bu işe heveslendim. Yıllarca yaptığım birikim, bir okadar da borç harç. PS salonu açtım, hemde en lüksünden.
Şehrin en merkezinde geniş bir dükkan kiraladım. Öğrencilerin ve gençlerin 7x24 takıldığı, 3 okul 7 ye yakın dershane, kafe restaurant ne ararsan her yerin full çektiği bir cadde.
Üstüne özel dekor, posterler, PS4 yeni çıkmıştı 11 tane ps4 3 tane ps3, envai çeşit orjinal oyun...

Turnuva düzenledim, katılım olmadı.
Broşür dağıttım, günde 300-500 broşür dağıttırıyordum caddede, hatta broşürle gelene 1 saat bedava da yazdım.
Yok abi, tek tük müşteriler dışında gelen giden olmadı.

7 ay sonra bir baktım ki bir baktım 150.000e yakın para yakmışım, elde var sıfır. Bu parayla ozamanlar iki tane SIFIR 2016-17 model Volkswagen Golf alabiliyordum. Ya da yine sıfır BMW 320d xDrive alabiliyordum. Elektrik faturasını yatırmayı geçtim, sigara parası yok cebimde. Saat ücreti desen en ucuz bendim, müşterinin ayağı alışana kadar çaydan nescafeden para bile almıyordum. Buna rağmen iş olmadı. Hiç olmadı.

Sana AÇMA söylemiş miydim? Tekrar söylemek isterim ki sakın A Ç M A.