HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bende düşünüyorum açıkçası uzun vadede 1 gün işe gidiyorum birgün boştayım nasıl yapılır bilmiyorum açıkçası
Alperen5034 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım bu işe girdi çocuk kazanmaya başladı derken pandemi başladı yasaklar geldi snra saatı cihazları. Arkadaşım temiz ikinci el almak daha mantıklı sıfır almaya gerek yok vs demişti o dönem. sıfır alacağına o paryaa oyun al diyordu. Birde konuşurken okulların yakınına açmak lazım öğrenciler sürekli geliyor bayagı kazandırıyor derdi sürekli ne kadar doğru bilmiyorum. Ama kesinlikle temizliği iyi yapın hocam. bir dönem giderdim kollar berbat halde olurdu çıkar giderdim ordan.
gulyaprak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun öncelikle,

bir keresinde şey görmüştüm, kadın defterine oturduğumuz masayı ve saati yazmıştı, çıkarken de ondan hesaplamıştı. Yaklaşık 30 40 makinası vardı.

eğer masraf olmaması açısından düşünürseniz başlangıç için mantıklı olabilir
STRAKE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kat olması daima bana huzur veriyordu
harunakyasan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam şimdiden açacağınız yer neresi bilmiyorum merkez konumda olması iyi olur süre olayına gelince program illaki vardır ama televizyonların saat ayarlı kapanma özellikleri var bildiğim kadarı ise 2 saat ayarlıyorsun kendiliğinden kapanıyor televizyon öyle bir şeyde yapabilirsiniz. Daha sonra eğer dükkanınız büyükse içerisie bilardo koymanızda hem sizin hem müşterileriniz açıısından iyi olur
Umar80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vip odaların olmasını seviyorum sizde 1-2 adet özel oda yapabilirsiniz
Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmiyorum var mı benim gibi xbox arayanlar ama Xbox da koyabilirsiniz kafenize bence hocam, ben xbox oynamak istiyorum ama Eskişehirde öyle bir kafe bulamadığım için hiç gidemiyorum
Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında güzel iş ama biraz farklı yaparsanız daha çok kazanırsınız..
Mesala turnuva düzenseniz , yarışmacılara ödül verseniz , o zaman bambaşka olur...
WebHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknoloji çağı baya gelişti hocam 10 yıl önce olsaydı gözü kapalı girin derdim.
artık herkesin elinde her oyunu kaldirabilen cihazlar mevcut. okulu bahane edip, ailelerine laptop aldıran çocuklar var..
her evde bilgisayar var hemen hemen.
sizin kitleniz öğrenciler olacağı için okullar açık olduğunda sınavlardan kafasını kaldıramayanlar size ugramayacaktir malesef.
okullar kapalı olsa bile, dershanelere gidenler var. Sonuç olarak işyeri açıp devir edenler çok internet cafe gibi PS cafelerinde sonu geliyor malesef.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hepsi çok mantıklı. Notlarıma ekledim