Bu arada geliştirdiğiniz algoritma boş değil. Beğendim. En azından mantığı dediğiniz gibi. Aslında programlama dili de denilebilir. Ama gerçek bir programlama dili değil, çünkü sadece işlevi belirli metinleri başka bir metinle değiştirmekten öteye gitmiyor. Aslında fikir güzel ama ürünleştirme için kullanılamaz.
Öncelikle beğenmenize sevindim. Nazik sözünüz için ekstra teşekkür ederim. Sonralıkla belki de yüzyılın gafını yapıyorsundur dostum.

Ürünleştirme için kullanılmaz diyorsun ama belki biri bu yorumunu görecek ve sırf bu gafın gaf olduğunu teyit etmek için yapacak. Yapamaz mı? Yapabilir. Ürünleştirebilir de. Sadece sağlam bir kaç gerekçesi olması gerek.
Çok sevdiğim bir söz vardır. Yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz.
Bak hayal edelim. Türkiye Cumhuriyeti'ndeki birleri çıkıp biz dilleri Türkçe yapacağız dese. PHP'yi Türkçe yapmak istese. echo yerine yaz falan kullansalar. Bunu yapamazlar mı? Bunu yapamayacak çalışanları mı var? Bu ürünleşmiş olmaz mı?
Yada bi girişimci çıkıp ben dilleri yerelleştireceğim dese. Böyle yatırım falan alsa sallıyorum PHP'yi Arapça haline getirebileceğinden bahsetse. Ekiple falan uğraşsalar. Araplar kullanmaz mı?
Yerli ve milli dediğimiz çoğu şeyin acayip hype oluyor. Birileri çıksa biz yapıyoruz dese kullanılmayacak mı?
Misal benzer bir örnek olarak Pardus'u ele alabiliriz. Pardus, sıfırdan geliştirilmedi. Linux ile geliştirildi. O zaman o işletim sistemi olmuyor mu? Pardus'u şu zamana kadar kimse kullanmadı mı?
Emin olmayarak şunu söyleyebilirim ki Roblox, çocukların anlayabileceği tarzda dil geliştirmişti. Hadi yanlış bilsemde bu geliştirilemeyecek mi anlamına geliyor? Hadi canları istedi PHP ile yapmak istediler. O zaman ürünleşmemiş mi oluyor?