ugur2nd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanka sen çok yanlış anlamışsın ya. Yazılım dili bildiğine emin misin? Çünkü bilmiyor gibi konuşuyorsun. Videoda iki kelime arasında diye bir koddan bahsediyordum. yaz " ile "; arasında olanlarda çalış diye kurgulayabilirim sistemi. Yada Regexle de yapabilirim. Abi yapılabilir. Ve temelde bir şeyi başka bir şeyle değiş tokuş yapılarak yapılıyor. Neden bu kadar garip noktalardan diretiyorsunuz anlamıyorum. Yazılımla hemen hemen her şey yapılabilir. Ve yapılıyor.
Bu arada geliştirdiğiniz algoritma boş değil. Beğendim. En azından mantığı dediğiniz gibi. Aslında programlama dili de denilebilir. Ama gerçek bir programlama dili değil, çünkü sadece işlevi belirli metinleri başka bir metinle değiştirmekten öteye gitmiyor. Aslında fikir güzel ama ürünleştirme için kullanılamaz.

Geliştirmeye devam etmeni öneririm. Seni destekliyorum. Mesajımı yazma amacım yanlışını düzeltmek ve seni desteklemek. Beni tanımak istersen görüşebiliriz. Üzerinde çalıştığınız şey üzerinde fikir paylaşabiliriz veya geliştirebiliriz. Sakın vazgeçme ve kırıcı olduysam da özür dilerim. Lütfen vazgeçme, geliştirmeye devam et.