ugur2nd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Str replace demedin ki. String dedin. String != Str_replace. Ondan öyle yazdım. Ayrıca baştan tüm dilleri meydan okuyan dil oluşturmuyorum. Sadece mantığı anlatıyorum. Bu böyle çalışır. Ve evet yazdığımız şeyleri diğer dilin anlaması için değiş tokuş yapması gerekir. Yoksa diğer dile nasıl anlatacağız?

Yukarıdaki arkadaşı gayet iyi anladım. Ama laf sokma/çamur atma gibi çabası var kendisinin. Haklı olmak istiyor. Çünkü ben videoda asla <?php yaz "deneme";?> yapmadım. Orada ekstra PHP kodu daha yazdım. Bir dili kullanarak başka bir dil yapılır ve bu mantıkta çalışarak yapılır. Ayrıca şunu da yaparsınız diye de ekliyorum. dosya.u diye dosya oluştursam ve o dosyalar ilk açıldığında bu bizim kod süzgeçimizden geçirirsek yine çalışacaktır. (https://youtu .be/sDP8KGgZIU0?t=290) Aksi halde bu TXT dosyasına echo "bilmem ne"; yazıp bir şeylerin olmasını beklemekten öteye gidemez.
Kendi algoritmanla birlikte verdiğim kodu yazabilirsin ben sizin kodunuzu eklemedim. Ama içinde geçen tüm "yaz"ları "echo" olarak yazacak. Bundan bahsediyorum. Mesela;
- yazlık - echolık
- yaz saati - echo saati
- yazım stili - echoım stili
- ayaz - aecho
- yazıcı - echoıcı

Ben bundan bahsettim. Verdiğim kodu kendi algoritmanızda çalıştırırsanız ne demek istediğimi bizzat görebilirsiniz.

Bu arada geliştirdiğiniz algoritma boş değil. Beğendim. En azından mantığı dediğiniz gibi. Aslında programlama dili de denilebilir. Ama gerçek bir programlama dili değil, çünkü sadece işlevi belirli metinleri başka bir metinle değiştirmekten öteye gitmiyor. Aslında fikir güzel ama ürünleştirme için kullanılamaz.