Arkadaşlar şöylşe bir bildirim aldım play storden bu uygulamayı acemi iş bilmez birine verdim. İşin bir çok kısmını kendim yaptım polika kısmı vsyr. Şimdi bu mesaj geliyor sdk sorunu bu uygula kodular adlı site üzerinden yapıldı bu konuda bilgsi olan yazarsa sevinirim.
Uygulamanız, uyumlu olmayan SDK sürümü içeriyor kumburgazfm2 8 Eyl 2022 19:28
Sorun bulundu: SDK kaynaklı
Kullanıcı Verileri Politikası sorunu
3 sürüm kodlu kumburgazfmv1.aplibvm uygulamanızın içerdiği com.startapp:inapp-sdk SDK'sı veya kitaplıklarınızdan birinin kullandığı bir SDK, belirgin açıklama yönergelerine ve/veya gizlilik politikası yönergelerine uymamasına rağmen yüklenmiş paketlerin aktarılmasını ya da toplanmasını kolaylaştırabilir.
Lütfen kullanıcı verilerini (ör. cihaz bilgileri de dahil olmak üzere bir kullanıcıdan alınan veya kullanıcı hakkında toplanan bilgiler) nasıl işlediğiniz konusunda şeffaf olun. Bu gereklilik, uygulamanızın verilere erişme ve onları toplama, kullanma ve paylaşma şeklinin açıklanması, ayrıca veri kullanımının açıklanan amaçlarla sınırlandırılması anlamına gelir. Uygulamanız hassas kullanıcı verilerini işliyorsa Kullanıcı Verileri Politikası'na uymanız gerekir.
22 Kasım 2022 gece yarısından (UTC) itibaren, Kullanıcı Verileri Politikası'na uymayan SDK sürümlerini içeren yeni uygulama sürümlerinin kullanıma sunulması engellenecektir. SDK sağlayıcınızda mevcutsa bu SDK'nın ihlale yol açan kodu içermeyen ve politikaya uygun bir sürümüne geçmeyi, başka bir SDK'ya geçmeyi ya da bu SDK'yı kaldırmayı düşünebilirsiniz.
SDK sağlayıcınızın verdiği bilgilere göre 4.10.1 sürümüne geçmeyi düşünebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen SDK sağlayıcıya danışın.
İŞLEM GEREKLİ: Politikaya uygun bir sürüm yükleyin VE uygun olmayan sürümü devre dışı bırakın
Daha ayrıntılı bilgi için
Kullanıcı Verileri Politikası'nı okuyabilirsiniz. Güncellenmiş bir uygulamayı incelemeye nasıl göndereceğinizi ise
buradan öğrenebilirsiniz.
Politikaya uygun olmayan APK'yı devre dışı bırakmazsanız yayındaki tüm APK'larınız bu APK nedeniyle kaldırılabilir.
Uygulamanızın diğer tüm
Geliştirici Program Politikaları'na uygun olup olmadığını kontrol edin. Başka politika ihlalleri varsa ek yaptırımlar uygulanabilir.
Politikayı incelediyseniz ve kararımızın hatalı olabileceğini düşünüyorsanız lütfen politika destek ekibimizle iletişime geçin.