Merhabalar,
Sıfır veya 2.el cihazlar çok pahalı 8gb ram var ve bilgisayar kasıyor, sadece tarayıcı açıkken bile 4-5 gb ram kullanıyor. SSD taktırıp 16gb de ram taktırsam sizce bu bilgisayar canavar olur mu işlemci nasıl?
Bu PC'ye masraf yapmaya degmez.
Cunku cift cekirdekli. Islemcisi gercekten kotu. 32 GB ram dahi taksaniz PC gene agir olacaktir. Cok eski bir i5.
Diger yandan marka zaten cop Casper!
Ben yerinizde olsam bu makinayi satar ustune biraz para ekleyip masaustu pc gecerim. 2 el uygun ve daha performansli bir masaustu bulabilirsiniz. Masaustu pc de su sekilde halledilebilir. Internette anakart islemci ve ram blok halinde satanlar var. 1 kasa bir monitor alip isinizi halledebilirsiniz.
Bu makinaya bosa para harcamayin dedigimi yapin. Bunu satip upgrade yapacaginiz parayida eklerseniz guclu bir masaustu bilgisayariniz olur.
Illa laptop olacaksa ona bisey diyemem.