Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Ben "MEB bana kitap vermek zorunda" diye bir şey demedim.
2-Diğer illerdeki öğrencilere veriyorlar ama bana vermiyorlar.Madem ki böyle bir yetkileri var neden A ilindeki öğrenci bundan yararlanıp B ilindeki öğrenci yararlanmıyor?
3-Telefonla konuşurken yanımda mıydınız? "siz daha öncesinde bir şeyler demişsiniz ki böyle bir yanıt almışsınız " Nereden biliyorsunuz? Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum hocam.
Ben aradım telefonu açtılar.Telefonu açan kişi "sizi ilgili birime aktarıyorum" dedi.
İlgili birimdeki kişiye bu kitapları alma şansımın olup olmadığını sordum.Kendisi direkt olarak bana bu soruları yöneltti.
Daha fazla polemiğe girmeye gerek yok,iyi forumlar dilerim.
madem maddeler halinde cevap veriyorsunuz ben de vereyim size
1- Meb bana kitap vermek sorunda demediniz ama size vermediği için rahatsızlık duyduğunuz belli ki burada konu açmışsınız.
2- Diğer illerde bunun yapıldığını belirtin belki faydası dokunur.
3- Telefonla konuşurken yanınızda değildim yorumumda da belirttiğim gibi sizin oraya yazdığınız konuşma metnini yorumlayarak cevap verdim.

Ek olarak yanlış anlaşılma olmaması adına tekrarlıyorum burada sizi ya da meb'i savunmuyorum ya da kötülemeye çalışmıyorum demeye çalıştığım şey siz mezun olmuşsunuz zaten ki zamanında bu kitaplar tarafınıza teslim edilmiş tekrardan vermek gibi bir zorunluluğu yok. Son olarak şikayetinizi buraya değil de sorununuzu çözecek bir yere iletmeniz belki daha faydalı olur ne dersiniz ?