Ben bunları normalleştiremiyorum hocam yani kabullenemiyorum Tanrı gay mı diye başlık açacak kadar ezik bir kitleyi Instagram şirketi neden destekliyor onu anlamıyorum.
sizlere tavsiyem Din, Devlet ve Bayram gibi bir milli değerleriniz var ve bunu korumak istiyorsanız ülkenize dönüp yaşamanıza devam etmeniz onun dışında bu hassasiyetlerinizin hiçbir önemi olmamakla birlikte sadece gülünç bir duruma itecektir sizleri.
instagram gibi alanlarda bu problemleri yaşıyor ve görmek istemiyorsanız kendi halinizde boykot sağlayıp sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı tavsiye edebilirim. Sosyal Paylaşım siteleri özel şirket olup kendi kuralları ve kendilerine has bakış açıları olmalıdır sizler bu durumlardan rahatsız oluyorsunuz diye kendi kurallarını es geçmeyeceklerdir. dediğim gibi tavsiyem sosyal medya da olmamanız ve boykot etmeniz çok daha sağlıklı olur onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok
İfade özgürlüğü bir haktır ve bu hak kişiden kişiye veya yorumdan yoruma değişmez. birbirimizin fikirlerine saygı duyduğumuz nice sağlıklı yıllara