Ya kardeşim her şeyi geç kendi vücudunu tanı. Fizyolojiyi anatomiyi öğren.
Tesadüfen olmadığını zaten sen de göreceksin.

Hastalanınca Allahtan şifa istiyoruz istemeliyizde ama Allah şuan sağlıklı halimizde aslında her an her saniye bize sağlık verdiği için sağlıklıyız.
İmtihan neticesinde bir anda elimizden aldığında hasta oluyoruz.
Hasta olduğumuz an "Allahtan geldiğini bilip tekrar ona yöneliyor muyuz?" bununla imtihan ediyor.

Allahın senin benim ibadetine zaten ihtiyacı da yok ibadet insanın ruhu içindir. Nasıl ki bedenimiz hasta oluyor ruhumuz da hastalanır ve onun ilacı Allaha ibadet etmektir.

Allahın varlığı ve birliğiyle ilgili yüzlerce kanıt olan videolarda var. Ki haşa ALLAH YOK diyorsan da bütün evreni araştırman gerekir bir şeyin olmadığını ispatlamak için. Sen yok dedin diye hiçbir şey yok olmaz
mesela senin masada iphone 14 pro max telefonun var ben onu alıp cebime atıyorum gidiyorum sen bana " telefonumu ver"diyosun ben de sana "telefon diye bi şey yoktur" diyorum naparsın kavga çıkarırsın
O misal kainattaki hiçbir şey tesadüf değildir bir arı bile milimetrik olarak altıgen bal üretiyor binlercesi birleşip şuraya 10 tane mühendis koy belki 1 kovan bal çizemez o milimetriklikte.

şu videoda sadece bir örnek

https://www.youtube.com/watch?v=QYKj...6%C5%9Fk%C3%BC