Merhaba, gerçekten yurt dışına yönelmeden bir daha Türkiye lokasyonu tercih etmek istiyorum. Yok her gün kesintiler, yok bağlantıların gitmesi, makinenin kendini kapatması, hepsini esxi'ye bağlamaları ve esxi'yi güncellememeleri gerçekten artık çok yordu firma değiştireceğim bir destek talebi açıyoruz 5-6 saat sonra yanıt alabiliyoruz, bazen yanıt da alamıyoruz çok üzücü bi durum paramızla rezillik çekiyoruz az bir para da ödemiyoruz.

Aşağıda özelliklerini belirttiğim teklifin fiyatını net iletebilecekler (herhangi bir alternatif işlemci, bellek, ya da disk teklifi istemiyorum aşağıdaki ürünler elinde olan varsa buna bağlı olarak teklif bekliyorum.)

2 adet kiralanmak üzere: Ryzen 9 5900x 128GB DDR4 Ram 1TB NVMe + 500GB SSD (Sunucu başı 5 ip adresi) Oyun DDoS Koruması (En azından free stresserlardan düşmemeli çok ciddi bi koruma beklemiyorum artık Türkiye'de.)

Ben müşteriyim, teklif almak istiyorum konuya otomatik mesaj bırakıp iletişime geçebilirsiniz diyen hiçbir firmayla da iletişime geçmeyeceğim.