sevgili oziy kime ne anlatıyorsun allah aşkına =) Adam bir yaratıcının varlığına inanmıyor. adam dine hakaretleri düşünce özgürlüğü ile yırtarız sanıyor vallahi bu kadar efor boşa yorma kendini =) cehaletle savaşamazsın.
Merakimdan soruyorum çok çok özür dilerim öncelikle 🙂 en ufak bir deprem yada kaza anında ALLAH (c.c.) Bismillah vs diyor musunuz 🙂 ateist olup ta can boğaza gelince Allah demeyene hiç rastlamadım çünkü. Sunuda eklemek istiyorum muhtmelen dini inancınız yoksa Bing bang gibi bir patlamadan kocaman evrenin insanların meydana geldiğini düşünüyorsunuz saygıda duyuyorum. Çok küçük bir örnek vereceğim şu an insanlar uzaya çıkıyorlar madem ki böyle mükemmel dizayn edilmiş canlılar insanlar bir patlama ile meydana geldi şuan bir insanın el kadar böbreği insanların bilim adı altında yaptıkları makineden daha stabil veya nerdeyse 100 200 kat daha fazla kanı temizleyebiliyor. Gözle görülmeyen binlerce meniden düşen hayata ruh bulan insan nasıl oluyorda yok böbrek yok kalp yetmezliğinden ölüveriyor. Yani bir damla spermde milyon tane insan oluşabilecekken insan oğlunun yapabildiği sadece ne var olanı yaratılanı yaşatmaya onun izniyle çalışmak. Şunu çok iyi biliyorum insanı ölümden yalnız eceli korur egerki riskiniz bittiyse dünyanın en zengini de olsanız tüm dunyanjn en iyi cerrahları doktolari da başınızda olsa hocalar da dahil yapacakları tek şey baş sagligi dilemek olur. Bir karıncaya bile insan bakarken aklı almıyor bence mantık arıyorsanız bndan binlerce yıl bile gökdelenleri şimdiki zaman bilip kitapta yazanların bunu nerden bilebileceklerini sorgulamalisiniz. Çünkü zira biz milyon yıl sonra ne olacağını şuan bilmiyoruz bilemeyiz . Yaratanda mantık vermiş oku araştır tart diyor tabiki bu çok güzel şeyler fakat herkes biliyor ki bir karinca bile yapmayı başaramayan basaramayacak olan insan kendi kendine bir patlama ile doğa olayıyla olmaz çünkü yokluktan hicbirsey o istemeden olmaz.