Atarım hocam

İsterseniz hemen mesaj atıp size ss'leyeyim

Ben açıkçası bakarken çıkarsa akp çıkar demiştim ama bu partiyi görünce şok oldum, ilk defa duydum bir de

İsmi de akp - chp karışımı bir parti

Yani hangi parti olursa olsun bu yapılan ahlaksızlık kesinlikle. Ara ara kontrol etmekte fayda var parti parti gezdirmesinler bizi
malasef hepsinde var belliki.ben sadece chp-akp,olmadı en fazla bide mhpde olur diye düşünüyordum.ama konudaki gibi adını duymadıgımız partilerde dahi var olay.ve bunu nasıl yapıyorlar,yapabiliyorlar ben onu merak ediyorum.mesela ben siyasi partilerden nefret ederim.iş verseler,para verseler bu üyeligi yaptıramaz bana hiç bi parti.ama bi bakıyorum chp üyesiyim,bi bakıyorum akp üyesiyim.nereye imza atmışımda beni üye yapabiliyorlar böyle,anlamak mümkün degil.
hayır yani,yarın bigün başımıza iş de açılabilir.bizim ülkenin durumu malum,her zaman bu tür şeyler sıkıntı.çünkü ülkede şuan iyi olan,yarın vatan haini oluyor bi anda ve o zaman onlardan yana olanların başı belaya giriyor.bu konudaki partiye üye oldun diye 3 yıl sonra gelip seni karakola çekerler,gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalırsın o ne diye

sık sık kontrol edip,sildirmek gerek ama asıl bunun tekrar yapılmasına bi çare bulmak gerek.daha önce kendimi 2 kez sildirdim parti üyeliginden.birisi akp,digeri mhp idi.kısmetse sıradaki chp olacak diye bekliyorum,bu konu yüzünden sıra sıra geziyoruz