Her meslekte çürük vardır. Bahsetmek istediğim sadece genele vurmamaktır.
Bazıları hak ediyor. bundan 5 sene önce eşimin piskolojik sorunları var hastaneye piskoloji doktoruna gittik. orada bir güvenlik vardı doktorun kapasının onünde. neyse hemşireye sorduk dokdor yok dedi 1 daha sorduk nezaman gelecek diye güvenlik bir kalktı. eşimin yanında bagırarak siz lafdan anlamıyormusunuz diye bagırmaya başladı. hemen şikayette bulundum memlekette gücüm baya fazla. neyse gittik konusduk bu adamı ya sen harcarsın yada ben harcarım böyle birşey yok. karşındaki insanın piskolojik sorunları var sen bagıramazsın. velhasıl kelam o bekci 1 ay evine gidemedi artık hastanedemi yatmışdır arka kapıdanmı sıvışmışdır bilemem.
güzel söylüyorsun. bu işler bu sekilde cözülemz tutacaksın bi guzel doveceksin birdaha kımseye yapmasın. sözde ülkede hukuk yok gercektende yok. yemişim hukugunu şikayet etsem nolcak iştenmi atacaklar işten atsalar daha kötü ekmeginden olcak. hapismi yatcak yoo, bana etigi hakaretin hesabını kım vercek.
o hastanenin başhekimi otoriter birisi olsa asdıgı kestik o doktorun sesi bile cıkmaz. eskiden burada hastanede baş hekim kolidora cıktıgında. hemşire dokdor alayı kaybolurdu korkudan.