ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında şöyle söylediğiniz şeyleri bende duydum ancak çevremde de çok fazla bu araç kullanıcısı tanıdığım var. Sorunsuz olarak kullanıyorlar.

Ben açıkçası bakımlarının ve araç işlemlerinin düzgün yerlerde yaptırılmıyor oluşuna bağlıyorum. Çünkü dediğim gibi neredeyse 50 60 tane uzaktan ya da yakından tanıdığım kişi bu aracı kullanıyor.

Aslında 5 6 ay kadar önce 400 bine bulmuştum bu araçtan plakası da özeldi 55 ADM şeklinde (bu arada Samsun'lu değilim) alsam mı almasam mı derken 2.gün gitti araç
Fabrikadan çıkışta büyük markalar kronik sorun yumağı araçlar üretmiş olamazlar. Bu durumda elde kalan sonuç kullanıcı ve bakım etkenleri diyebiliriz. Land Rover araçlarını sanayide en ucuz bakım yapan yere götürüp mobil bidonu içinden ne olduğu belirsiz yağ koyanların eline düşürürseniz zaten ustayla her türlü akraba olursunuz.

Bir de Land Rover, ingilizlerin her konuda farklı olma kültürüne uygun bir araç Bu yüzden bu markayı çok iyi tanıyan servislerin ya da ustaların bakması gerekir. Mesela sport modellerinin kupa ve şasinin ayrıldığını sanayide bilmeyen ustalar var ve bunun gibi bazı cins özellikleri var. Bunları bilmeyen ustadan şanzuman ya da motor konusunda hizmet beklemek araya sıkışan parayı çıkarmaktan öte geçmez.