Öncelikle herkese merhabalar. Forum dışı normal hayatımdan eski ortağım olan kişinin vasıtası ile tanıştığım eski ortağımın yakın arkadaşına bundan 8 ay önce 750 TL vermiştim. Şimdilerde ise eski ortağımın yakın arkadaşı olduğundan dolayı onunla olan problemimden dolayı bende borcu vermiyorum vs vs gibi dramalar kasıyor. İcra takibi dosyası oluşturuyorum şimdi de hani 750 TL için uğraşılır mı vs demeyin. Sadece çok gıcık olduğumdan ve resmi makamlarca hakkımı aramak istediğimden yapyıorum. Bu dosya için barodan avukat atarlar mı yoksa kişisel olarak yaptığım icra takibi dosyasından bir sonuç almam mümkün mü ?
EDİT: WhatsApp görüşmelerinin kanıt sayılmadığına dair bazı emsal dosyaları görüyorum Yargıtay'da da bu konuda ki görüşleriniz nedir. Kişinin alenen borcunu 8 aydır ödemediği ve en sonunda da ortak arkadaşım ile ilişiğimi kesince dalga geçer gibi borca yatmasına istinaden ekran görüntülerim mevcut. WhatsApp görüşmeleri hukuken bir kanıt niteliği taşır mı ?
Hocam wp ekran görüntüleri delil olarak kullanılabilir. Hakkınızı arayabilirsiniz.