SociAdwer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@muzikgunlugu; hocamın düşüncelerini almak istiyorum
Hahaha Teşekkür ederim.

Düşüncelerimi biliyorsunuz. Ben kafayı yemek üzereyim. Domain konusu aynı, hesap konusu aynı.
İnstagram'ın hissesini satar gibi @dolma1kb1b3r.343 gibi hesapları (böyle bir hesap var mı bilmiyorum salladım) adamlar 5k bot atıp her gönderiye de beğeni. "ismi de muhteşem" diyip satışa koyuyorlar.
Yapmayın abilerim, ablalarım. Yapmayın canlarım. Olmaz. Bilmesek görmesek tamam da. Yine tamam değil ya

Domain mesela. https://www.trengelirhosgelirleyleyl...viyormusun.net 'i JENERİK yazıp 1TL den 1000 tl minimum artış olacak şekilde, hemen al xx.xxx yazarlar.
Yazın kardeşim de gülüyoruz. Tamam ortam kötü, para yok pul yok, sistem berbat, ekonomi zorda ama senin yedireceğin kişi de R10 üyesi ya. OLMAZ.

E-Book'lar da aynı! Zaten herkes yazar olmuş kitap yazıyor Geçen gün bir E-Book aldım. Yemin ederim size bakın şöyle örnek veriyim;

"Tarhana çorbası yapmanın çok özel teknikleri ve kimsenin bilmediği tarifler." olsun konusu.
E-Book içeriği şunun gibi: "Merhaba, tarhana çorbası yapmayın, lokantada yiyiverin. Ama lokanta neresi onu da bulun. Afiyet olsun."

Bizlerin ister işi olsun ister hobisi farketmez. Aynı sektörde koşturuyoruz.
Birbirinizi Yemeyin abiler, ablalar. Çıkart elinden olacağı fiyata sonra bir daha satış yaparsın. Azıcık sürümden kazanın.
Abartıyorsunuz, şiştik

Saygılar, sevgiler