en önemli kısımda şudur; bu durum daha da kötüye gidecek ve tek sebebi şudur, büyük markalar kalite rekabeti yapar, rakip firma bir diğer firmanın yaptığı ürünü daha kaliteli yapar ve onun iki katı fiyatına satar ancak bizde öyle değildir, rakip kişi bunu 5 tl ye mi satıyor ? ben 2 tl ye satayım daha çok kazanırım mantığında ve en nihayetinde günümüzde bir çok sektör ve iş bu sebeple yerlerde ve insanlar bu sebepten çok çalışıp az kazanıyorlar.

genelleme yapmıyorum ancak şu dönemin insanı kadar fırsatçı insan görmedim hatır gönül sevgi hürmet gram umrunda değil kimsenin tek mantık şu, ne kazanıcam ? ona göre sana değer veriyor ona göre seninle konuşuyor veyahut ona göre mesajına cevap veriyor malesef bu insanların sayısı arttığından r10 tabiki eskisi gibi safiyane bir yer değil artık hernekadar yönetim zamanla iyiye gitsede insanları karakterleri bozuk buna r10 ne yapabilir.

şuan insanların hiç bir şey umrunda değil ne değerleri nede kişilikleri nede hatır sevgi hürmet saygı gibi şeyler tek sevdikleri ve önemsedikleri şey; cebine ne girecek ? sadece bu.