Şxx marketinde müdür olarak çalışıyorum ve neredeyse 5 yıldan fazlada müdürüm.2 gün önce bi tane ürünün iadesini yanlış aldım ve bu durumu düzelttim bölge sorumlusunada bilgi verdim.Dün müfettiş geldi ve iadeyi inceledi ve kameralara baktı kamera kasayı pek fazla görmüyor.Bundan dolayı müdür yardımcısı ve personellere sordu iadeye şahit oldunuzmu diye onlarda orda yoktuk dedi.İadeyi tek başıma almıştım gerçektende.Sonra ürünün stoğunuza baktılar iade kestiğim için ürünün 1 adet stoğonun fazla olması gerekiyordu.Ama 1 adet eksik çıktı.Ve ürünün yeri yine kör noktadaydı kamera görmüyordu.2 yıldır aynı mağzada müdürüm ve bu kamera sorununu yöneticilere söylemekten dilimde tüy bitti.29.5₺ salça için hırsızlık damgasıyla hakkımda tutanak tutuldu daha önceden bu haberleri görmüştüm fakat inanmamıştım.Ama başıma geldi sizlere tavsiyem bu saatten sonra zincir marketlerin hiçbirinde çalışmayın.
Büyük ihtimal işten atılacam 29.5₺ için çokda büyük para zaten 1 yıl evimi geçindirebilirim o parayla.
Eğer işten çıkarılırsamda şirkete tazminat davası açmayı düşünüyorum.Böyle bir hakkım mevcutmudur bilgili arkadaş varmıdır