dew1912 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne kargosu ürün nedir ? Benim bir siparişim yok ki göndersinler ben teslim alırım
Zaten olay o hocam. Yanlış hatırlamıyorum beni Şubat 2022 gibi aradılar. 2020 Yılında internetten ayakkabı siparişi vermişim. Ürün gelmiş ben almamışım bu yüzden geri gitmiş. Gönderen satıcı bu durumdan zarar ettiği için benim hakkımda şikayetçi olmuş.
Firma ismi soruyorum söylemiyorlar. Nereden nasıl ne şekilde aldığımı söylemiyorlar. Hangi kargo şirketi olduğunu da söylemiyorlar. Sadece dedikleri olay şu, biz size ürünü gönderelim (avukat kendisi verecek herhalde kargoya) siz ürünü teslim alın ödemesi yapın, sonra iade gerçekleştirin. Ne kadar ödeyeceğim diyorum 300müydü 500müydü neydi ödeyin tam hatırlamıyorum. Yok ben yapmadım etmedim desende ses yükselterek suçlayarak bastırmaya çalışıyor. Yok olayın farkında değilsiniz galiba hakkınızda dava açılacak vs diye tehdit vari konuşuyor. (Kendimden emin olmasam tuhafaya düşebilirdim). Verin kodumun mahkemesine o zaman dedim. İyi siz kaşındınız tebligat gönderilecek tarafınıza dedi. Yollamayanın diye bir daha sövdüm. Kapattılar. Sonrası yukarda anlattığım gibi hukuk bürosunu aradım vs. vs .vs